Hi, mijn naam is Liesbeth en ik ben de eigenaresse van Capsule for kids. Als klein meisje vond ik het al geweldig om met kleding te spelen en mijn eigen winkeltjes te maken met net gekochte kleding. Onrecht in de mode-industrie kon ik niet verkroppen, dus als jong volwassene begon ik voornamelijk eerlijke kledingmerken te kopen voor mezelf of tweedehands.

Creatief eerlijk én efficiënt!

Toen mijn oudste werd geboren, begon mijn zoektocht naar eerlijke kleding opnieuw, maar ik kon niets vinden in reguliere winkels en kocht veel tweedehands. Uiteindelijk ontdekte ik dat er veel leuke en creatieve merken zijn die met veel liefde en passie hun kleding op een eerlijke en verantwoorde manier laten maken. Deze kleding is vaak duurder, maar het is het waard vanwege de eerlijke productie.

Als moeder wilde ik efficiënter omgaan met de kleding van mijn kinderen en begon ik me te verdiepen in capsule garderobes. Ik deed een opleiding tot kleurenstyliste en stelde elk seizoen een capsule garderobe samen voor mijn drie kinderen op basis van een passend kleurenpalet. Dit zorgde voor een overzichtelijke kledingkast met alleen maar items die ze echt dragen en die we mooi vinden. Door de kleurenpaletten kan ik elke nieuwe maat efficiënt aanvullen met toffe items die matchen met de rest. Dit bespaart geld, omdat ik minder koop en gerichter aanschaf wat we echt nodig hebben.

Elke dag blij

Bij de meeste winkels miste ik de service om mij te helpen bij het samenstellen van de perfecte capsule garderobe voor mijn kinderen. Daarom ben ik mijn eigen winkel begonnen om andere moeders te helpen geld te besparen en de perfecte items voor hun kinderen te vinden die een fantastische aanvulling zijn op wat ze al hebben. Ik hoop op meer kleurrijke en te gek gestylde capsule garderobes waar moeders en kinderen elke dag blij van worden!

Op naar meer kleurrijke, te gek gestylde capsule garderobes waar jij en je kind elke dag blij van worden! 

Hiernaast zie je mij met mijn gezin.

Heb je mijn e-book al?

E-book In 8 stappen een capsule garderobe voor je kind

Wil jij graag snel aan de slag met de capsule garderobe voor je kind? Dan heb ik dit e-book voor jou! Met dit e-book leer je:

  • De stappen voor het maken van een capsule garderobe
  • Hoe je kleur kunt inzetten voor de kast van je mini
  • Wat je écht nodig hebt voor je kind
  • Hoe je een hippe garderobe voor je kind creëert en tegelijkertijd geld bespaart!